Kapper Blitzz Hairstyling
in Utrecht
Kappers
<<=Terug naar kappers in Utrecht

Kapper Blitzz Hairstyling
Adriaen van Ostadelaan 23
3583AA Utrecht

tel: 030-2540057

Extra informatie

Ons team uit Utrecht bestaat uit ervaren en Enthousiaste medewerkers die op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op kleur en krulgebied en creatief en stijlvol knippen. Wij oriënteren ons regelmatig in binnen en buitenland en blijven op de hoogte van de laatste technieken door bijscholing en training.
De uiterlijke verzorging van onze klant is belangrijk. Gecombineerd met vakmanschap, creativiteit en toewijding staat het garant voor een perfect resultaat. Onze zorgvuldig geselecteerde en getrainde medewerkers werken allemaal volgens ditzelfde principe. Daarnaast houdt het voortdurend inspelen op nieuwe trends ons scherp en geïnspireerd en geeft het bovendien ruimte aan individuele ontwikkeling in ons team.
Schoonheid en gezondheid in evenwicht. Daarin ligt onze ultieme uitdaging. Een goed verzorgd uiterlijk leidt immers tot versterking van uw persoonlijkheid.'

Een innovatieve lijn van kwalitatieve producten ondersteunen onze creatieve ideeën. Wij werken daarom uitsluitend met de hoogwaardige producten van z.one concept.
Een goed Advies en een klantvriendelijke houding vinden wij bij Kapper Blitzz Hairstyling in Utrecht erg belangrijk en daarom verwelkomen wij u graag in onze vernieuwde kapsalon.

Miranda van Breukelen.

Vraag stellen aan Kapper Blitzz Hairstyling:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: