Kapper Haartrend Van Hees
in Den Bosch
Kappers
<<=Terug naar kappers in Den Bosch

Kapper Haartrend Van Hees
Lugteren 43/45
5237JV Den Bosch

tel: 073-6443525

Extra informatie

Kapper Haartrend Van Hees Den Bosch
IN 2012 KRIJGT U BIJ EEN HAAR EN MAKE-UP ARRANGEMENT, DE GELLAK NAGELBEHANDELING GRATIS!
Op deze belangrijke dag staan wij voor u klaar, om u een uitstekende service te garanderen. De medewerksters van onze bruidsservice zijn speciaal opgeleide haarstylisten c.q. visagisten die u vanaf het eerste contact tot en met de huwelijksdag voor u klaar staan om samen met u te komen tot een tot in de puntjes verzorgde bruidscoupe i.c.m. make-up.
U spreekt uw wensen uit en wij geven u een professioneel advies over de mooiste keuzes/mogelijkheden. Uw wensen passen wij aan, zodat alles op maat gemaakt wordt om aan alle wensen voor uw haar en make-up op de grote dag te voldoen.

Wij gaan met u op zoek naar het juiste kapsel en de mooiste make-up, zodat u er op deze dag oogverblindend uitziet. Vervolgens maken wij een planning. Tevens bespreken we de bijkomende services door, spreken de kosten met u door, plannen een proefsessie voor bruidskapsel en/of make-up en we spreken de aan-huisservice door voor de grote dag. Geen verrassingen achteraf!
Onze service gaat nog een stapje verder. Wij willen ook graag de bruidegom, ouders, schoonouders, overige familie of gasten voorzien van een feestelijk kapsel, eventueel ook in combinatie met een make-up.
U mag het zeggen, wij zijn deze dag graag tot uw dienst.

Om u een indicatie van de prijzen te geven, stellen wij voor om geheel vrijblijvend een afspraak te maken, zodat wij alle mogelijkheden en de bijbehorende prijzen met u doorspreken. Pas daarna beslist u of u van onze diensten gebruik wilt maken.
Wij staan voor u klaar tot de grote dag is aangebroken!

Vraag stellen aan Kapper Haartrend Van Hees:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: