Kappers in Doorwerth
Selecteer een kapper
Kappers
<<=Terug naar provincie Gelderland
Kappers in de buurt van Doorwerth

Hem & Haar Kappers
Kronenburgpassage 37
6831EN Arnhem

tel: 026-3237541

Extra informatie kapper:
HEM & JAAR kappers is een modern ingerichte salon uit Arnhem met de sfeer van gezelligheid. De salon is in 2006 volledig gerestyled en voldoet aan alle gestelde eisen. De........r. Hem & Haar Kappers uit Arnhem bestaat uit een team van 7 zeer vakbekwame haarstylisten. Eigenaar is Rita Hermsen-van der Linden, die zelf al meer dan 20 jaar actief ........
Kapper Erna's Restyle
Nieuwstad 68/B
6811BM Arnhem

tel: 026-7112145

Extra informatie kapper:
Kapper Erna's Restyle gevestigd in Arnhem, voor haarmode volgens de nieuwste trends. Wij zijn een gezellige kapsalon waar u zich snel thuis voelt. De koffie/thee staat altijd klaar. De kapper die wel luistert naar uw wensen. U kunt bij ons terecht voor een goed geknipte coupe, een lekker kleurtje, een mooie krul, extensions, bruidskapsels, epileren of een mooie make-up. Kortom voor een complete make-over.
Kapper Parrucchiera Laura
Meester Teppemastraat 23
6871GL Renkum

tel: 06-12970917

Extra informatie kapper:
Welkom op de site van Kapper Parrucchiera Laura in Renkum. De haarstudio waar zowel dames als heren tegen betaalbare prijzen terecht kunnen voor knippen, kleuren, permanenten of hairextensions. Kapper Parrucchiera Laura is een kapsalon aan huis in Renkum. Een kamer ingericht als kapsalon met een stoel met spiegel en een vaste wasbak waar ik iedereen netjes kan verwelkomen. Ook schenk ik u graag een kopje koffie of thee.
Kapper Beauty en Hairstyling Kniest
Hanzestraat 22
6826MN Arnhem

tel: 026-7112144

Extra informatie kapper:
Wij zijn een gezellig team en knippen Dames, Heren en kinderen, Jong en oud, van conservatief tot creatief... Kortom, iedereen is welkom bij ons voor een passende behandeling. Verven, spoelingen, krullen en knippen. Ook op het gebied van haarverlenging en volume kunt u bij ons terecht, hiervoor hebben wij trainingen gevolgd bij Balmain. Wilt u .......


Bent u een kapper uit Doorwerth of elders en wilt u uw kappers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Doorwerth staat momenteel 1 kapper vermeld.