Kappers in Eefde
Selecteer een kapper
Kappers
<<=Terug naar provincie Gelderland
Kappers in de buurt van Eefde

Kapper Martine Hair + Beautysalon
Sint Michielsstraat 2/B
7255AP Hengelo

tel: 0575 46 57 15

Extra informatie kapper:
........ speciaal ontwikkeld om uw haar te verzorgen en te herstellen. Bij ons kunt u altijd even binnen lopen voor vragen, advies of voor het maken van een afspraak. Wij worden blij van tevreden klanten die stralend de deur uit gaan! Iedere klant die geknipt wordt, wordt ook model geföhnd, en gaat dus zonder extra kosten netjes de deur uit.
Kapper Hairstyling Manon
Schupstoel 5/A
7201CZ Zutphen

tel: 0575-544360

Extra informatie kapper:
........ed, dan staat het goed! En daar gaat het om. Bij Kapper Hairstyling Manon in Zutphen is alle aandacht voor Ú. Een vraag over een behandeling? Wij geven u graag een in........w kopje koffie of thee staat uiteraard voor u klaar! Kapper Hairstyling Manon in Zutphen heet u van harte welkom!........
Kapper Image Hairline
Zutphenseweg 17/A
7241KN Lochem

tel: 0573-252599

Extra informatie kapper:
........ Image Hairline te Lochem is dé specialist op het gebied van haarverzorging en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Lochem en Omstreken. Het team van Kapper Image Hairline staat al jaren garant voor vakkundigheid, perfectie en klantvriendelijkheid. Kapper Image Hairline maakt alleen maar gebruik van de beste producten op het.......
Kapper Effect
Emmastraat 1
7241EH Lochem

tel: 0573-256407

Extra informatie kapper:
........ nemen de tijd voor een persoonlijk advies. Onze teams heten u welkom. Kom eens langs om de sfeer van onze salons te proeven. Wij werken met de professionele producten van Davines en [comfort zone] Al onze produkten en verpakkingen zijn milieuvriendelijk. Onze collectie tassen en accessoires wordt regelmatig vernieuwd.


Bent u een kapper uit Eefde of elders en wilt u uw kappers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Eefde staat momenteel 1 kapper vermeld.