Kapper Mooibijkarin
in Hellendoorn
Kappers
<<=Terug naar kappers in Hellendoorn

Kapper Mooibijkarin
Smidsstraat 1
7447CH Hellendoorn

tel: 0548-654899

Extra informatie

Bij Kapper Mooibijkarin te Hellendoorn vindt u alles onder één dak. Wel zo makkelijk. Maar dat is niet de enige reden om voor onze salon te kiezen.
1. Bij Mooi bij Karin kunt u altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. Elk haar- en huidtype vraagt immers om een specifieke behandeling.
2. Onze medewerkers worden continue getraind en zijn op de hoogte van de nieuwste was- en kniptechnieken en haar- en make-uptrends. U gaat dus altijd met een trendy look de deur uit.

3. Wij vinden het belangrijk dat iedereen mooi kan zijn. Mooi bij Karin biedt daarom een goede prijs/kwaliteitverhouding en voordelige abonnementen. Bovendien kunt u het hele jaar door gebruik maken van diverse kortingsacties.
4. Een bezoek aan Mooi bij Karin betekent een momentje voor uzelf. Even lekker ontspannen met een heerlijke cappuccino, espresso of kop thee. Bovendien staat er tussen 12.00 en 13.30 een kop soep voor u klaar.

Kapper Mooibijkarin in Hellendoorn is een professioneel kappersbedrijf op het gebied van haar, huid en make-up. Mensen mooier maken is onze passie en staat centraal bij alles wat wij doen.