Kappers in Hierden
Selecteer een kapper
Kappers
<<=Terug naar provincie Gelderland
Kappers in de buurt van Hierden

Kapper Marlooks Haar & Hoofdhuid
Havendam 14
3841AA Harderwijk

tel: 0341-432205

Extra informatie kapper:
........ een bezoek aan de kapper wilt u dat uw haar straalt van gezondheid. U stapt het liefst naar buiten met een kapsel dat past bij uw wensen, persoonlijkheid en gezicht. En dat na een ontspannen behandeling door een vriendelijke, professionele kapster. De kapsters bij Kapper Marlooks Haar & Hoofdhuid uit Harderwijk beoefenen hun vak met.......
Kapper Distyle
Roetgensgoed 16
3863BM Nijkerk

tel: 033-2453938

Extra informatie kapper:
........ bij Kapper Distyle te Nijkerk Wij zijn gevestigd in Corlaer, in de nieuwste wijk van Nijkerk. Kapper Distyle is een kapsalon waar veel tijd een aandacht aan de mensen besteed wordt met een gezellige ontspannen sfeer. Kapper Distyle staat voor hoge kwaliteit en goede service. Wij knippen dames en heren van jong tot oud. De.......
Kapper Haar Zaakje
Heideweg 164
3825ZM Amersfoort

tel: 033-4563112

Extra informatie kapper:
Haar Zaakje`s filosofie Binnenkomen bij Kapper Haar Zaakje in Amersfoort voelt als thuis komen; warm, sfeervol en heel welkom. Op onze hippe wachtbank kunt u onze werkwijze bekijken, genieten van een heerlijke cappucino en de nieuwste stylingsmagazine`s doorbladeren. Een inspirerende plek...dat is Haar Zaakje!
Kapper Hairfactory Harderwijk
Van Maerlantlaan 2
3842JC Harderwijk

tel: 0341-430431

Extra informatie kapper:
Kapper Hairfactory Harderwijk is een jonge en dynamische organisatie met moderne salons waar vele uiteenlopende behandelingen worden aangeboden. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel! Er wordt uitsluitend gewerkt met producten van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan alle EU-normen. U bent van harte welkom, met en zonder afspraak!


Bent u een kapper uit Hierden of elders en wilt u uw kappers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hierden staat momenteel 1 kapper vermeld.