Kappers in Ijsselmuiden
Selecteer een kapper
Kappers
<<=Terug naar provincie Overijssel
Kappers in de buurt van Ijsselmuiden

Kapper ZieSoo Art
Wardhof 4
8251TH Dronten

tel: 0321-318299

Extra informatie kapper:
Metamorfoses bij Kapper ZieSoo Art in Dronten 's Ochtends staat meer dan de helft van de mensen in Nederland te klagen over hun haar. het is te lang, te kort of te saai. Maar ze weten niet wat ze er aan moeten veranderen, dus laten ze het maar zo. Het kapsel past vaak niet bij de persoon die er onder leeft. Kapper ZieSoo Art in Dronten heeft hier een leuke en creatieve oplossing voor bedacht.
Kapper Hairspray haarmode
Geerstraat 41
8261HL Kampen

tel: 038-3317702

Extra informatie kapper:
........ dag werken wij met een gezellig team van ervaren kappers en kapsters, dit om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ik hoop dat voor u een bezoek aan Kapper Hairspray haarmode in Kampen is zoals thuiskomen na een lange werkdag. graag tot ziens in onze salon.
Jacques kappers
Wardhof 22
8251TH Dronten

tel: 0321-318695

Extra informatie kapper:
Sinds 1 augustus 2008 is de kapsalon in Dronten in nieuwe handen, maar het gezellige en vakkundige team is gebleven. Wij verzorgen uw haar zoals u dat wilt. Ook als u gaat voor een nieuwe look adviseren wij u graag volgens de nieuwste trends. U bent dus nog steeds in goede handen. Aan de buitenkant ziet u de nieuwe naam, binnen is ook stevig .......
Kapper Inge
Botter 4425
8243JE Lelystad

tel: 0320-250022

Extra informatie kapper:
Kapper Inge is een mooi ingerichte salon in Lelystad en er heerst een gezellige sfeer. De kapsalon bestaat sinds 1988 en is gevestigd in winkelcentrum De Botter in Lelystad. U wordt geholpen door een vast en goed samenwerkend team. Wij zijn zowel dames/heren- als kinderkapsalon. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en voorzien u in een handomdraai van de laatste haarmode.


Bent u een kapper uit Ijsselmuiden of elders en wilt u uw kappers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ijsselmuiden staat momenteel 1 kapper vermeld.