Kapper Hollywood Hair
in Amsterdam
Kappers
<<=Terug naar kappers in Amsterdam

Kapper Hollywood Hair
Albert Cuypstraat 12
1072CT Amsterdam

tel: 020-6648682

Extra informatie

Alle kapsels blijven ongeveer drie maanden zitten. Vaak wordt door kapsalons gezegd dat het nieuwe model voor zes maanden is, maar elke uitgroei van haar wordt na drie maanden lelijk want dan begint klitvorming op te treden.
Wij hebben ons de laatste jaren vooral gespecialiseerd in haarverlenging, dat wil zeggen door haar toe te voegen het natuurlijke kapsel te verfraaien. Op die wijze hebben wij ons ontwikkeld tot een salon die niet als de doorsnee kapsalon wast, knipt en verft, maar als de winkel die met extra haar (synthetisch of ‘human’ hair) de klant de haardracht kan geven die hij of zij zich wenst. Voorop staat uw wens, die wij vervolgens koppelen aan de mogelijkheden betreffende soort haar, gewenste haarlengte, verzorging, enz. Het haar wordt ingezet zonder gebruik te moeten maken van chemische producten.
Alle haarbehandelingen worden in principe gedaan na het maken van een afspraak. Slechts zelden kunnen wij een klant die op de bonnefooi de winkel binnenkomt, direct helpen.

Kapper Hollywood Hair uit Amsterdam legt zich niet alleen toe op haarbehandelingen. Er is ook een grote afdeling voor de verkoop van pruiken en haarstukken. In het magazijn is een ruim assortiment synthetische haarwerken voorhanden. Met name de uitgebreide en zeer moderne collectie pruiken en staarten van het merk Gisela Mayer spreekt bij vele klanten tot de verbeelding. Dit bekende merk, dat de haarmode op de voet volgt, introduceert ieder jaar nieuwe modellen.
Verkoop haarverzorgingsproducten:

Tevens hebben wij een assortiment haarverzorgingsproducten. Deze bestaat uit shampoos, conditioners, verschillende soorten wax, styling producten, haarkleuringen en relaxers. Uiteraard bestaat deze verzameling ook uit speciale verzorgingsproducten voor invlechten, hair extensions (voor synthetisch en echt haar) en bijzondere shampoos voor synthetisch haar en pruiken.

Specialiteit
  • Black Hair
  • Dreadlocks
  • Hairextensions
  • Vlechten
  • Haarbehandelingsproducten
  • Weaving


Soort kapper
  • Dameskapper
  • Herenkapper
  • Kinderkapper

Vraag stellen aan Kapper Hollywood Hair:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: