Kapper Hoofd & Idee
in Breda
Kappers
<<=Terug naar kappers in Breda

Kapper Hoofd & Idee
Valkenierslaan 40
4834CJ Breda

tel: 076-5657587

Extra informatie

Bart en Daniëlla hebben vanaf 10 augustus 2010 hun kapsalons de Hoofdzaak en Haaridee samengevoegd onder de naam Kapper Hoofd & Idee in Breda. Een nieuwe naam en een nieuwe locatie, maar wel met het vertrouwde team. Bij Kapper Hoofd & Idee is iedereen welkom, van jong tot oud, man of vrouw. Je krijg hier voldoende aandacht en wordt letterlijk tot in de puntjes verzorgd. In de kapsalon hangt een gezellige informele sfeer. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.
Het is 28 jaar geleden dat Bart en Daniëlla elkaar ontmoetten tijdens de kappersopleiding in Breda. Beide hebben een passie voor het vak. Bart komt zelf uit een echte kappersfamilie. Na de opleiding hebben ze jarenlange ervaring opgebouwd. Bart heeft dertien jaar bij verschillende grote salons in Breda gewerkt, Daniëlla heeft eerst acht jaar in een salon in Tilburg gewerkt en is vervolgens vijf jaar in Made werkzaam geweest. Het ondernemerschap zit bij het duo in het bloed. Zowel Bart als Daniëlla hadden de ambitie om een eigen salon te openen. Deze droom hebben ze waargemaakt. Eerst werd de salon Hoofdzaak in de Dillenburgstraat in Breda geopend. Vervolgens heeft Daniëlla de salon Haaridee geopend op het Crispijnhof, ook in Breda. Ondanks het feit dat ze twee salons hadden, misten ze de samenwerking. Ze zijn ruim twee jaar bezig geweest om het perfecte pand te vinden om de salons samen te voegen. Via een klant hoorden ze dat het huidige pand vrijkwam. Toen ze hierachter kwamen, hebben ze meteen hun kans gegrepen.
Curly en Mariëlla werken al jaren bij het echtpaar en vormen met Bart en Daniëlla een leuk, jong team met passie voor het vak. Kapper Hoofd & Idee werkt met de merken Paul Mitchell voor de dames en American Crew voor de heren. Dit zijn geweldige merken die betaalbaar zijn voor de klant en tegelijkertijd een perfecte kwaliteit bieden. Kapper Hoofd & Idee werkt met een knipkaart. Dit houdt in dat er na elk bezoek een knipje in de kaart gemaakt wordt. Is je kaart vol, dan krijg je een leuke en interessante korting naar keuze! Binnenlopen kan altijd, maar om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om van tevoren een afspraak te maken. Bart, Daniëlla, Curly en Mariëlla hopen je graag te verwelkomen in het nieuwe pand!

Specialiteit
  • Dameskapsels
  • Herenkapsels
  • Kinderkapsels