Kappers in Nijkerk
Selecteer een kapper
Kappers
<<=Terug naar provincie Gelderland


Kapper Distyle
Roetgensgoed 16
3863BM Nijkerk

tel: 033-2453938

Extra informatie kapper:
........ bij Kapper Distyle te Nijkerk Wij zijn gevestigd in Corlaer, in de nieuwste wijk van Nijkerk. Kapper Distyle is een kapsalon waar veel tijd een aandacht aan de mensen besteed wordt met een gezellige ontspannen sfeer. Kapper Distyle staat voor hoge kwaliteit en goede service. Wij knippen dames en heren van jong tot oud. De.......
Kapper Own Look Nijkerk
Brede Beek 11
3861BC Nijkerk

tel: 033-2461050

Extra informatie kapper:
De medewerkers van Kapper Own Look Nijkerk hebben voor jou de nieuwste kapselideeën verzameld. Kom bij ons binnen en laat je voorlichten op het gebied van de nieuwste modelijnen.
Kapper Hairstyling Ben van Giesen
Kleterstraat 8
3862CA Nijkerk

tel: 033-2458630

Extra informatie kapper:
Kapper Hairstyling Ben van Giesen te Nijkerk. Wij wassen, knippen en stylen uw haar in een door u gewenst model. Sinds kort hebben wij een visagiste in dienst zodat we u tegelijkertijd een make-up behandeling kunnen geven.


Kappers in de buurt van Nijkerk

Kapper Marlooks Haar & Hoofdhuid
Havendam 14
3841AA Harderwijk

tel: 0341-432205

Extra informatie kapper:
........ een bezoek aan de kapper wilt u dat uw haar straalt van gezondheid. U stapt het liefst naar buiten met een kapsel dat past bij uw wensen, persoonlijkheid en gezicht. En dat na een ontspannen behandeling door een vriendelijke, professionele kapster. De kapsters bij Kapper Marlooks Haar & Hoofdhuid uit Harderwijk beoefenen hun vak met.......
Kapper Haar Zaakje
Heideweg 164
3825ZM Amersfoort

tel: 033-4563112

Extra informatie kapper:
Haar Zaakje`s filosofie Binnenkomen bij Kapper Haar Zaakje in Amersfoort voelt als thuis komen; warm, sfeervol en heel welkom. Op onze hippe wachtbank kunt u onze werkwijze bekijken, genieten van een heerlijke cappucino en de nieuwste stylingsmagazine`s doorbladeren. Een inspirerende plek...dat is Haar Zaakje!
Kapper Hairfactory Harderwijk
Van Maerlantlaan 2
3842JC Harderwijk

tel: 0341-430431

Extra informatie kapper:
Kapper Hairfactory Harderwijk is een jonge en dynamische organisatie met moderne salons waar vele uiteenlopende behandelingen worden aangeboden. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel! Er wordt uitsluitend gewerkt met producten van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan alle EU-normen. U bent van harte welkom, met en zonder afspraak!
Kapper Alivio
Zuidsingel 63
3811HD Amersfoort

tel: 033-4720379

Extra informatie kapper:
Kapper Alivio in het gezellige centrum van Amersfoort is het adres voor al uw professionele kappersbenodigdheden. In de kleine, gezellige kapsalon achterin de winkel kunnen dames, heren en kinderen op afspraak terecht. Alleen op zaterdag is een afspraak maken niet nodig, je kunt dan zomaar binnenlopen.


Bent u een kapper uit Nijkerk of elders en wilt u uw kappers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nijkerk staan momenteel 3 kappers vermeld.